Trendyol Süper Lig'in 6. haftası oynanırken, oynanan maçlar göz dolduruyor ve futbolu sevdiriyor.
Süper Lig'in kalitesi 2026-27 sezonunda had safhaya ulaşmış durumda. Dün Trabzonspor, kendi seyircisi önünde ligimizin devi Galatasaray'a 4 gol atarken, bu sezonki bomba transfer olan Mohamed Salah, derbide bir süper yıldız olduğunu kanıtlar nitelikte 3 gol 1 asist yaptı ve Trabzonspor'daki ilk hat-trick'ini yaptı.
Yine Fenerbahçe, son birkaç sezonda ligde kendini ispatlayan Eyüpspor'a adeta gol oldu yağdı. Ligimizin 4 dev takımından biri olan Fenerbahçe, 8-0'lık ezici bir galibiyetle maçı kazanırken, gol krallığında Mohamed Salah'la yarışan Vedat Muriqi 4 gol atmış bulunuyor.
Kocaelispor'umuz ise hırslı oyununu sahaya dökerek tam bir dayanışma ve hırs ile Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti ve ligde tehlikeli bir takım olduğunu tekrar ispatladı.
Süper Lig'e dev transferler yapıldığından beri maçlar zevk vermeye ve ligimizin marka değeri artmaya başladı. Her maç gollü geçiyor, her maç adeta bir sürprizi barındırıyor.
Bunun diğer bir örneklerinden biri Marsilya gibi dev bir futbol kulübüne 4 gol atan Beşiktaş oldu.
Süper Lig'e böyle dev transferler gelmeye devam ederse eninde sonunda Avrupa kupalarında başarı gelecektir.
Mohamed Salah, Dusan Vlahovic, Rafael Leao, Mason Greenwood gibi transferler Avrupa'nın 5 büyük liginde oynayan futbolcuların dikkatini çekeceği gibi Süper Lig takımlarımızın değerlerini artırıyor.