Siyasette ve devlet kademelerinde üstlendiği önemli görevlerle tanınan Gönül'ün vefatı kenti ve sevenlerini yasa boğdu.

F B I M G 1786945139655

​2019 YILINDA İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU

​Kocaeli'de uzun yıllar aktif siyaset yürüten ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığı görevinde de bulunan Azize Sibel Gönül, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı olarak yarışmıştı. Teşkilat bünyesinde Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı dâhil kritik sorumluluklar üstlenen Gönül, kentte iz bırakan isimler arasında yer alıyordu.

CENAZE PROGRAMI NETLEŞTİ

​Merhume Azize Sibel Gönül'ün cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip İzmit Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’na defnedilecek.

​KENTTE VE SİYASET DÜNYASINDA DERİN ÜZÜNTÜ

​Gönül’ün vefat haberinin ardından siyaset dünyasından ve Kocaeli teşkilatından art arda taziye mesajları yayımlandı. Yayımlanan mesajlarda; kente ve ülkeye büyük bir özveriyle hizmet eden, gönül insanlığıyla tanınan Sibel Gönül’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve AK Parti camiasına başsağlığı dilekleri iletildi.

İzmit Alikahya’da Araç Giremeyen Yolu Büyükşehir Açtı
İzmit Alikahya’da Araç Giremeyen Yolu Büyükşehir Açtı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Tv olarak Ak Parti camiasına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Muhabir: Fatıma Nur Uçar