Protokol imza törenine Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yeni Okulun Öne Çıkan Özellikleri
Eğitime kazandırılacak olan yeni eğitim yuvası, modern yapısı ve geniş kapasitesiyle dikkat çekiyor. Projenin detayları şu şekilde:
Konum: Başiskele ilçesi, Barbaros Mahallesi
Kapasite: 24 adet derslik ve 2 adet anasınıfı
İnşaat Alanı: Toplam 4 bin 20 metrekare
Bina Yapısı: 3 katlı modern mimari
Hedeflenen Açılış: 2027-2028 Eğitim ve Öğretim Yılı

Başkan Özlü'den Eğitim Vurgusu
İmza töreninin ardından sosyal medya hesaplarından ilçe halkına müjdeyi duyuran Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, eğitime yapılan yatırımın önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:
“Başiskele Belediyesi olarak 24+2 derslikli Güzel İşler İlkokulumuz için Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş ile protokolümüzü imzaladık. Gençlerimizin geleceğine ve eğitime yaptığımız yatırımları, şehrimizin ve ülkemizin yarınlarına bırakacağımız en kıymetli eserler olarak görüyoruz. Güzel İşler İlkokulu’muzu en kısa sürede tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Başiskele’mize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.”






