Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.
“Gazeteciler Milletimizin Gözü, Kulağı ve Dilidir”
Aydın, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerin, milletin gözü, kulağı ve dili olduğunu vurgulayarak, vatandaşların haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olduklarını ifade etti.
“Demokratikleşme Sürecine Büyük Katkı Sunuyorlar”
Açıklamasında gazetecilerin her koşul ve şartta sorumluluk duygusu içinde çalıştığını belirten Aydın, basın mensuplarının ülkenin demokratikleşme sürecine önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.
“Tüm Basın Mensuplarımızın Gününü Kutluyorum”
Ahmet Emre Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu önemli misyonu üstlenen, zor şartlarda fedakârca çalışmalarını sürdüren, işine emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımızın ve temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Medya Ofisi İmzasıyla Paylaşıldı
Basın açıklaması, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Medya Ofisi imzasıyla kamuoyuna duyuruldu.





