Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki altyapı, üstyapı ve spor yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Gölcük’e çıkarma yapan Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı, ilçede yapımı devam eden dev projeleri denetledi. İnceleme gezisine Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, Fen İşleri Dairesi Başkanı Dağhan Çelebi ve ilgili birim müdürleri de katıldı.

Baraçlı’dan Gölcük’teki Projelere Yakın Takip (2)

FIFA Standartlarında Spor Kompleksi Yükseliyor

Gölcük programına yapımı hızla devam eden Spor Kompleksi ile başlayan Baraçlı, projede gelinen son aşamayı denetledi. Komplekste 68x105 metre ölçülerinde FIFA standartlarında doğal çim saha, 45x90 metre sentetik çim saha, doğal çimli güreş antrenman alanı ve sentetik kaleci çalışma alanı inşa ediliyor. Ayrıca 2 bin 795 metrekarelik dev spor salonu, 715 kişilik tribün ve 103 araçlık otopark ilçeye kazandırılıyor.

Baraçlı’dan Gölcük’teki Projelere Yakın Takip (4)

Gölcük Şimşek Spor Kulübü Bulgaristan’dan madalyalarla döndü
Gölcük Şimşek Spor Kulübü Bulgaristan’dan madalyalarla döndü
İçeriği Görüntüle

Değirmendere Ve Ulaşlı Sahilleri Yenileniyor

Spor kompleksinin ardından Değirmendere ve Ulaşlı sahillerine geçen Genel Sekreter Baraçlı, yürütülen sahil düzenleme çalışmalarını yerinde gördü. Değirmendere’de olumsuz hava koşullarına karşı koruma sağlayacak dalgakıran imalatı ve 4 metre genişliğinde yeni yürüyüş yolu yapılırken, bölge sakinlerinin talepleri de dinlendi. Ulaşlı sahilindeki çalışmaların da planlanan takvime uygun şekilde ilerlediği belirtildi.

Baraçlı’dan Gölcük’teki Projelere Yakın Takip (5)

Muhabir: Tolga Atar