Kocaeli'nin gururu Kocaelispor’un yarım asrı aşan köklü geçmişini, Türkiye Kupası zaferlerini ve yeşil-siyahlı camianın unutulmaz hatıralarını geleceğe taşımak amacıyla hazırlıkları tamamlanan Kocaelispor Müzesi’nin bugün yapılması beklanan görkemli açılışına hava muhalefeti engeli takıldı. Kent genelinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran olumsuz hava şartları ve kuvvetli sağanak yağış sebebiyle törenin ertelenmesine karar verildi.

Resmi Bilgilendirme Basın Mensuplarına Duyuruldu

Açılış organizasyonunun ertelendiğine ilişkin açıklama yetkili birimler tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yapılan bilgilendirmede, "Bölgemizde etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle bugün için planlanan Kocaelispor Müzesi açılışı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm basın mensuplarımızın bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Kocaeli’nin barajlarında son durum: Yuvacık yüzde 35’e geriledi
Kocaeli’nin barajlarında son durum: Yuvacık yüzde 35’e geriledi
İçeriği Görüntüle

Yeni Tören Tarihi Önümüzdeki Günlerde Açıklanacak

Turka Kocaeli Stadyumu bünyesinde hazırlıkları tamamlanan müzede; kazanılan şampiyonluk kupaları, efsane futbolcuların formaları, kulüp arşivine ait özel belgeler ve fotoğraflar yer alıyor. Taraftarların ve kent protokolünün katılımıyla yapılması planlanan törenin yeni tarihi, hava şartlarının normale dönmesinin ardından kamuoyuyla paylaşılacak.

Kaynak: Haber Merkezi