1997 yılında Kocaeli’de doğan Av. Çağdaş Çağatay Pehlivan, aslen Artvin’in Şavşat ilçesindendir. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’de tamamlayan Pehlivan, 2019 yılında Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Avukatlık stajını Av. Saffet Koşar’ın yanında tamamlayan Pehlivan, 2020 yılından bu yana Kocaeli’de serbest avukat olarak mesleğini sürdürüyor.

Kocaeli’de hangi tarım ürünleri yetişiyor? İl genelinde üretimi yapılan önemli tarım ürünleri
Kocaeli’de hangi tarım ürünleri yetişiyor? İl genelinde üretimi yapılan önemli tarım ürünleri
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Barosu Çalışmalarında Aktif Görev Aldı

Türkiye Barolar Birliği bünyesinde düzenlenen CMK Eğiticinin Eğitimi programını tamamlayan Pehlivan, Kocaeli Barosu tarafından gerçekleştirilen CMK eğitimlerinde eğitici olarak görev aldı.

Pehlivan ayrıca Kocaeli Barosu Ceza Hukuku Komisyonu ile Çalışma Hukuku Komisyonu’nda üyelik görevlerini sürdürüyor.

Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu’nda Görev Yaptı

Av. Çağdaş Çağatay Pehlivan, 2024-2026 döneminde Kocaeli Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.
Mesleki çalışmalarının yanı sıra baro bünyesindeki komisyon ve kurullarda da görev alan Pehlivan, evli ve bir çocuk babasıdır.

Serdar Solak’ın Listesinde Yer Aldı

Av. Çağdaş Çağatay Pehlivan, Kocaeli Barosu Başkan Adayı Av. Serdar Solak’ın listesinde Yönetim Kurulu Adayı olarak yer alıyor.
Pehlivan’ın adaylığı, serbest avukatlık deneyiminin yanı sıra Kocaeli Barosu bünyesinde yürüttüğü CMK eğitimleri, komisyon çalışmaları ve Genç Avukatlar Meclisi’ndeki görevleriyle birlikte değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi