Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Cumhuriyet'in ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başladı. Kartepe Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen törende ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

KARTEPE KENT MEYDANI'NDA 29 EKİM TÖRENİ

Kartepe'de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilk adresi Kent Meydanı oldu. Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, ilçe protokolü Atatürk Anıtı önünde buluştu.

Törene Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

KARTEPE-CUMHURİYET

Can Gox Kartepe Kent Meydanı'nda Konser Verecek
Can Gox Kartepe Kent Meydanı'nda Konser Verecek
İçeriği Görüntüle

KAYMAKAM ÖZTÜRK VE BAŞKAN KOCAMAN ÇELENK SUNDU

Cumhuriyet Bayramı töreninde Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı adına hazırlanan çelenkleri Atatürk Anıtı'na sundu.

Çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okundu. Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen programda Cumhuriyet'in kuruluşunun 103. yıl dönümü kutlandı.

CUMHURİYET'İN 103. YILI KARTEPE'DE KUTLANIYOR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreni, Kartepe'deki kutlama programının başlangıcını oluşturdu.

İlçe protokolü ile öğrencilerin bir araya geldiği tören, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Kartepe'de Cumhuriyet'in 103. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinliklerle bayram kutlamaları devam edecek.

KARTEPE-CUMHURİYET-1

Kaynak: Haber merkezi