Vatandaşla Gönül Köprüsü Kuruldu

Kartepe Meydan Camii'nde eda edilen Teravih Namazı'nın ardından, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, cami cemaati ve bölge sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Tabak ve diğer ilçe yöneticilerinin de katıldığı buluşmada Başkan Kocaman, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, Ramazan ayını kutladı. Bu buluşma, Kartepe halkı için Ramazan’ın ruhunu birlikte hissettikleri bir anıya dönüştü.

Otağ Çadırı ve Ramazan Sokağı’nda Renkli Görüntüler

Başkan Kocaman, Kartepe Kent Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı ve Otağ Çadırı’nı ziyaret etti. Ramazan’ın geleneksel dokusunu yansıtan etkinlik alanlarında, çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan, onlarla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak, Ramazan akşamlarını daha da renkli hale getirdi. Kartepe Kent Meydanı’nda kurulan bu etkinlik alanları, Ramazan’ın manevi atmosferini ziyaretçilere tam anlamıyla yaşattı. Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler, katılımcılardan tam not alırken, her yaştan vatandaşın keyifli anlar yaşaması sağlandı.

Kartepe Kent Meydanı’nda Ramazan Akşamı (1)

Sıcak Sohbetlere Tatlı İkramı

Gecenin en tatlı anı ise, Başkan Kocaman ve beraberindeki heyetin vatandaşlara helva ikram etmesiyle yaşandı. Kartepe Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen bu etkinlikte, dualar ve iyi dilekler eşliğinde dağıtılan helvalar, Ramazan akşamının tadını pekiştirdi. Sohbetler, tatlı ikramlarla daha da anlamlı hale gelirken, bu anlar, birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesine vesile oldu.

Kocaeli’nin Yeni Lezzet ve Davet Üssü: Maşukiye Farklı Bahçe 13 Haziran'da Açılıyor
Kocaeli’nin Yeni Lezzet ve Davet Üssü: Maşukiye Farklı Bahçe 13 Haziran'da Açılıyor
İçeriği Görüntüle

Ramazan’ın Birlik ve Dayanışma Ruhu

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Ramazan ayında gerçekleştirdiği bu buluşmalarla, halkın bir arada olacağı etkinliklerin önemine vurgu yaptı. “Ramazan’ın sadece oruç tutmakla değil, aynı zamanda birlikte olma ve dayanışma ayı olduğuna inanıyorum. Kartepe'de bu yıl da Ramazan’ın ruhunu birlikte yaşamak için tüm imkanları seferber ettik. Hemşehrilerimizle bu sıcak ve manevi atmosferi paylaşmak bizim için çok değerli” dedi.

Kartepe'deki bu etkinlik, Ramazan’ın kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma temalarını en güzel şekilde yansıtarak, vatandaşların gönlünde hoş bir iz bıraktı.Kartepe Kent Meydanı’nda Ramazan Akşamı (8)

Kaynak: HABER MERKEZİ