Avukat Eray Akbal:  ​"Kaçma Şüphesi Yoktu, Kendi İradesiyle Geldi
Avukat Eray Akbal: ​"Kaçma Şüphesi Yoktu, Kendi İradesiyle Geldi
İçeriği Görüntüle

Son dönemde seçilmiş belediye başkanlarına yönelik operasyonların sürekli hale geldiğini belirten İmamoğlu, yaşananların artık istisnai bir durum olmaktan çıktığını ve bir yönteme dönüştürüldüğünü ifade etti.

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Her hafta yeni bir operasyon. Her hafta yeni bir belediye başkanı. Bu kez İzmit’in oylarıyla seçilen Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet. Seçilmiş belediye başkanlarını peş peşe adliye koridorlarına taşıyan bu tablo, artık istisna değil; bir yöntem haline getirildi.”

Halkın sandıkta ortaya koyduğu iradenin baskı altına alınamayacağını vurgulayan İmamoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Ama unutulan bir şey var: Milletin iradesi, hiçbir koridorda tutuklu kalmaz. Ne yaparlarsa yapsınlar… Eninde sonunda kazanan, yine milletin iradesi olacak.”

Muhabir: Işıl Yurtseven