Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen operasyon ve tutuklama kararlarına tepki göstermek amacıyla kitlesel bir yürüyüş organizasyonu hazırladı. Parti örgütleri tarafından “İzmit İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla yapılan duyurularda, tüm vatandaşlar yürüyüşe davet edildi.
İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik De Katılacak
Kocaeli’deki parti organlarının ortak açıklamasıyla duyurulan protesto yürüyüşüne CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de katılım sağlayacak. Etkinliğin, halkın iradesine vurgu yapmak ve sürece dair tepkileri dile getirmek amacıyla organize edildiği bildirildi.
Buluşma Noktası Belediye İş Hanı Önü
Yayınlanan programa göre yürüyüş organizasyonu 24 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Katılımcılar saat 19:30’da İzmit merkezinde yer alan Belediye İş Hanı önünde bir araya gelerek yürüyüş başlatacak.





