Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kocaeli geneli için yaptığı uyarıların ardından başlayan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde şiddetini artıran yağmur nedeniyle İzmit ilçesi Alikahya Fatih Mahallesi Altıncıoğlu Caddesi üzerinde bulunan alt geçitte yoğun su birikintisi oluştu.

İzmi̇t Ali̇kahya’da Suyla Dolan Alt Geçi̇t Sürücülere Ve Yayalara Zor Anlar Yaşatti

Sürücüler Alternatif Yollara Yöneldi

Hem araç yolunun hem de yaya geçidinin tamamen suyla kaplandığı alt geçitte otomobil ve motosiklet sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti. Biriken su birikintisi nedeniyle bazı yayalar karşıya geçemezken, riske girmek istemeyen çok sayıda sürücü ise çareyi alternatif güzergahlara yönelmekte buldu. Geçitten geçmek zorunda kalan sürücüler ise araçlarıyla kontrollü şekilde ilerlemeye çalıştı.

A W754659 01

Ekipler Teyakkuzda

Yağışın kent genelinde aralıklarla devam etmesi üzerine belediye ve altyapı ekipleri su birikintisi oluşan noktalarda tahliye ve müdahale çalışmalarını sürdürüyor.

A W754659 02

Kaynak: İHA