Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve vakıf heyetini makamında ağırladı. Ziyarette eğitim alanındaki çalışmalar, projeler ve vakfın yürüttüğü faaliyetler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı heyeti, kısa süre önce göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Öğretmenler Günü Mesajı: “Eğitim Toplumun Temelidir”

Vakıf Başkanı Ahmet Önal, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, eğitimin toplumların geleceğini şekillendiren en temel unsur olduğunu vurguladı. Öğretmenlerin genç nesillere rehberlik eden en önemli kişiler olduğunu ifade eden Önal, şu sözleri kaydetti:

“Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ sözü bu kutsal mesleğin değerini en iyi şekilde anlatmaktadır.”
Önal, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak ebediyete intikal eden eğitimcileri rahmetle andı.

Okullarda Yeni Dönem: Öğrencilere, Veli ve Öğretmenlere Ruh Sağlığı Taraması Geliyor!
Okullarda Yeni Dönem: Öğrencilere, Veli ve Öğretmenlere Ruh Sağlığı Taraması Geliyor!
İçeriği Görüntüle

Müdür Aydın: “Birlikte Çalışmaya Hazırız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, şu ifadeleri kullandı:
“Nazik ziyaretleri için Erzurumlular Vakfı heyetine teşekkür ediyorum. Eğitim alanındaki iş birliklerinin güçlenmesi, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için önemli katkılar sağlayacaktır. Şehrimizin eğitim kalitesini daha da yükseltmek için birlikte çalışmaya hazırız.”

Muhabir: Gökhan AYAR