Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Teşkilatı, 12 mahallede gerçekleştirdiği mahalle başkanları atamalarıyla teşkilat yapısını sahada daha aktif hale getirmeyi hedefliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Önce ülkem ve milletim" anlayışı doğrultusunda yapılan atamalar, Teşkilat Başkanı Serdar Sevinç koordinasyonunda tamamlandı.

Yeni görevlendirilen mahalle başkanlarının, sadece temsil değil aynı zamanda saha çalışmalarında da aktif görev alacağı belirtildi. Atamaların ardından ilçe teşkilatında birlik ve kararlılık vurgusu yapıldı.

Dilovası’nda Kahvehaneye Kumar Baskını
Dilovası’nda Kahvehaneye Kumar Baskını
İçeriği Görüntüle

“Davamız Mahalle Mahalle Anlatılacak”

MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, mahalle başkanlarının sahada da çalışacağını belirtti ve şunları kaydetti:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izinde, Türk-İslam ülküsüne sadakatle yürüttüğümüz bu kutlu yolda, atanan mahalle başkanlarımız sadece temsil görevini üstlenmeyecek. Aynı zamanda sahada bire bir çalışacak, davamızı mahalle mahalle, sokak sokak anlatacak. Ülkücü hareket sadece fikirde değil, fiiliyatta da yaşayacak.”

"Yerelde Güçlü, Genelde Kararlı Bir Hedefle İlerliyoruz"

Yapılan atamaların ardından yapılan açıklamada, MHP'nin yerelde de kararlı ve disiplinli teşkilatlanma anlayışını sürdüreceği belirtildi. Devlet Bahçeli'nin vizyonu doğrultusunda, parti teşkilatlarının hem yerel hem genel siyasette etkinliğini artırma hedefi vurgulandı.

“Hem teşkilatımıza hem de ülkücü harekete hayırlı olsun” mesajıyla sona eren açıklamada, birlik ve beraberlik ruhunun önemine de özellikle vurgu yapıldı.

Muhabir: Muhammet Ali Akipek