Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet İlker Kazan, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine yazılı bir açıklama yayımladı. Hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Kazan, MHP Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaretin amacını kamuoyuyla paylaştı.

"Genel Merkez'de İstişarelerde Bulunduk"
Kazan, ziyaret kapsamında önceki dönemde yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunmak amacıyla MHP Genel Başkan Yardımcısı ile bir araya geldiğini ifade etti.
"Görevler Geçicidir, Dava Kalıcıdır"
Açıklamasında parti anlayışına vurgu yapan Mehmet İlker Kazan, şu ifadelere yer verdi:
"Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizde, önceki dönemde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile önümüzdeki süreçte yürüteceğimiz çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunmak ve istişare etmek üzere Sayın Genel Başkan Yardımcımızı ziyaret ettim.
Ülkücü harekette görevler gelip geçicidir; ancak dava şuuru, sorumluluk ve hizmet anlayışı bakidir. Biz dün olduğu gibi bugün de partimizin başarısı, teşkilatlarımızın güçlenmesi ve milletimize hizmet için çalışmaya devam ediyoruz.
Kamuoyunun, asılsız yorum ve spekülasyonlara değil, kendi açıklamalarımıza itibar etmesini önemle rica ediyorum. Ne dedikoduyla yolumuzdan döneriz ne de algı operasyonlarıyla davamızdan vazgeçeriz."
"Spekülasyonlara İtibar Edilmemeli"
Kazan, açıklamasının sonunda kamuoyundan doğruluğu teyit edilmemiş iddia ve yorumlar yerine kendi resmi açıklamalarını esas almalarını istedi. Partiye ve teşkilata hizmet etmeyi sürdüreceğini belirten Kazan, ortaya atılan spekülasyonların çalışmalarını etkilemeyeceğini vurguladı.




