Derince’de görülen kayıp Betül Aydeniz sağ salim bulundu
Derince’de görülen kayıp Betül Aydeniz sağ salim bulundu
İçeriği Görüntüle

Kocaeli iş dünyası, 42 yaşındaki Abdülkadir Alkan’dan gelen acı haberle sarsıldı. Alkurt Çelik’in sahibi olan ve Sakarya’da da işler yaptığı belirtilen Derinceli Alkan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evinde baygın bulundu

Olay, 16 Eylül Çarşamba günü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kendisinden haber alınamayan Abdülkadir Alkan evinde baygın halde bulundu.

İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Alkan, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti

Hastanede yaklaşık bir gün boyunca yaşam mücadelesi veren 42 yaşındaki Alkan, 17 Eylül Perşembe sabahı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alkan’ın vefatı ailesi, yakınları ve iş çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

Ölüm nedeni otopsiyle netleşecek

Abdülkadir Alkan’ın neden yaşamını yitirdiği henüz kesinlik kazanmadı. Kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi ve incelemelerin ardından belirlenmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi