Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) tarafından yapılan son açıklamaya göre, Başiskele ve Gölcük ilçelerinde şebeke hattındaki müdahaleler nedeniyle su kesintileri yaşanıyor. Kesintiden etkilenen mahalleler ve suların gelmesi planlanan saatler şu şekilde:
Başiskele / Karşıyaka Mahallesi
Başiskele ilçesi Karşıyaka bölgesinde, şebeke hattı bağlantı çalışması gerçekleştiriliyor. Bu nedenle bölgede saat 09.02 itibarıyla başlayan kesintinin, saat 11.00 sularında sona ermesi bekleniyor.
Gölcük / Değirmendere Yalı Mahallesi
Gölcük ilçesi Değirmendere Yalı Mahallesi’nde ise ana şebeke hattı üzerinde aniden meydana gelen bir arıza nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Saat 09.07’de başlayan müdahale kapsamında, çalışmaların saat 11.30’a kadar tamamlanarak bölgeye yeniden su verilmesi öngörülüyor.
İSU yetkilileri, çalışmaların öngörülen süreden önce tamamlanması durumunda suların daha erken verilebileceğini belirtti. Bölge sakinlerinin mağduriyet yaşamaması adına tedbirli olmaları öneriliyor.



