Yeni haftaya girerken Kocaeli’de yaşayanlar, olası elektrik kesintilerine karşı tedbirli olmak adına resmi duyuruları yakından izliyor.

Hemen hemen her gün uygulanan planlı bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle birçok ilçede elektrik kesintileri yaşanmıştı. Bu nedenle 20 Ekim Pazartesi gününden itibaren elektriklerin kesilip kesilmeyeceği, özellikle sabah saatlerinde işe veya okula yetişmeye çalışanlar için önem taşıyor.

Darıca’da Muhtarlar Günü coşkusu: Birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı
Darıca’da Muhtarlar Günü coşkusu: Birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı
İçeriği Görüntüle

PLANLI KESİNTİ TAKVİMİ GÜNDEMDE

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli genelindeki elektrik altyapısını düzenli aralıklarla güncelliyor. Bu kapsamda yapılan bakım ve iyileştirme çalışmaları önceden duyuruluyor. Ancak bu hafta için açıklanan programda, şehirde dikkat çeken bir kesinti takvimi yer almıyor. Elektrik dağıtımında olağan akışın sürmesi bekleniyor.

4 GÜNLÜK SÜRE

20 Ekim Pazartesi gününden itibaren gözlenen tabloya göre, hafta boyunca enerji dağıtımında planlı bir müdahale ya da çalışma öne çıkmıyor. SEDAŞ’ın takviminde, 24 Ekim’e kadar olan dönemde herhangi bir planlı kesinti bilgisinin bulunmaması, vatandaşlar açısından iç rahatlatıcı bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

ANİ GELİŞMELERE DİKKATLİ OLUN

Her ne kadar resmi planlarda olağan dışı bir kesinti görünmese de, ani gelişebilecek teknik arızalar her zaman ihtimal dahilinde. Bu nedenle SEDAŞ’ın internet sitesi üzerinden yapılan duyuruların güncel şekilde takip edilmesi öneriliyor. Özellikle üretim yapan işletmeler ve kesintisiz enerjiye ihtiyaç duyan alanlar için bu takip büyük önem taşıyor.

Muhabir: Pınar Gül TARHAN