Kocaeli’de hafta sonu için planlanan elektrik kesintilerinin mahalle ve saat listesi belli oldu. Paylaşılan programda İzmit, Kandıra, Derince, Dilovası, Darıca ve Çayırova için 14 ayrı kesinti kaydı bulunuyor.
Kesintilerin süresi adreslere göre değişiyor. İzmit’te farklı saat aralıklarında çalışmalar planlanırken, Kandıra, Derince, Dilovası ve Çayırova’daki bazı adreslerde elektrik kesintisi 8 saate kadar sürecek.
İzmit elektrik kesintisi
İzmit’te altı ayrı kesinti kaydı bulunuyor. Mahalle ve sokaklara göre planlanan saatler şöyle:
Akçakoca, Hacıhasan ve Orhan mahalleleri — 09.00–10.30: Akçakoca, Bağçeşme, Cami Altı, Çukurçeşme, Düz, Medrese, Tulkuk Geçidi ve Yalçın sokakları; Orhan, Sadettin Yalım ve Tabakhane caddeleri ile Siyah Üzüm adıyla belirtilen adres kesinti kapsamında yer alıyor.
Akçakoca, Kozluk, Orhan ve Turgut mahalleleri — 09.00–13.00: Ahsen, Aynalı Kavak, Helvacı, Kadıbayırı, Necat Yüksel, Orhan Gazi ve Topçu Çeşme sokakları ile Müjdat Afşin ve Sadettin Yalım caddelerindeki listelenen adresler etkilenecek.
Tepecik Mahallesi — 09.00–13.00: Cevdet Hoca Caddesi ile kayıtta Fethiye adıyla belirtilen adres için kesinti planlanıyor.
Yeşilova Mahallesi — 13.00–15.00: Yeşilova Caddesi’ndeki belirtilen adreslerde iki saatlik kesinti uygulanacak.
Yenişehir Mahallesi — 14.00–17.00: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Şehit Kazım Caddesi ile Berkcan, Gökhan, Mintaş ve Yazıcı sokakları kesinti listesinde bulunuyor.
Körfez Mahallesi — 14.00–17.00: Ahmet Ergüneş Sokak, Ankara Karayolu ve Şehit Rafet Karacan Bulvarı’nın listelenen bölümleri etkilenecek. Bu kayıt, Körfez ilçesine değil, İzmit’in Körfez Mahallesi’ne ait.
Kandıra elektrik kesintisi
Kandıra’nın Babalı Mahallesi’nde 09.00–17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor.
Ahmet Türkmen, Avni Akran, Dikili ve Mustafa Özmen caddeleri ile Ağar, Aykut, Beste, Can, Cesur, Çelik, Demir, Emre, Emsal, Özge, Özkan, Şenol ve Tayfun sokakları listede yer alıyor. Kayıtta 571 ve 587 numaralı adresler de bulunuyor.
Derince elektrik kesintisi
Derince için iki ayrı kesinti kaydı bulunuyor.
Atalar ve İlimtepe mahalleleri — 09.30–17.30: Paylaşılan listede Derince ilçesi altında yer alan bu kayıtta Adatepe, Bahçe, Beyaz ve Işılay sokakları ile İzmit–İstanbul Otobanı adıyla belirtilen adres bulunuyor.
Bedil Kazancı, Fatih Sultan ve Yenikent mahalleleri — 09.00–17.00: 17 Ağustos, Çenedere, Engin, Öğretmenler ve İzmit–İstanbul Otoban caddeleri ile Ertuğrul Gazi Bulvarı kesinti kapsamındaki adresler arasında.
Geniş sokak listesinde Akın, Alpay, Aslı, Ayyıldız, Batuhan, Bayrak, Belkız, Bilgili, Bora, Bostan, Büşra, Candan, Ceylan, Cihan, Çakmak, Çay, Çelik, Defne, Derin, Ersin, Eylem, Eylül, Göktuğ, Gümüş, Gürkan, Hamiyet, Havva, İlkbahar ve İpek sokakları bulunuyor.
Karatay, Karayel, Kasırga, Kayın, Konur, Koral, Köprü, Martı, Melik Gazi, Melik, Meryem, Murat, Müjdat, Oğuz Kağan, Oltu, Orhan Gazi, Osman Gazi, Öz, Özay, Özen, Özlem, Özyurt, Petek, Polat, Poyraz, Salman, Seher, Semih, Senem, Sevda, Sümeyye, Şehit Halil İbrahim Arslan, Şehit Yusuf Keskin, Şen, Şeref, Tezel, Tüfekçi, Umut, Yenice Cami, Yiğit ve Zeynep sokakları da kayıtta yer alıyor.
Dilovası elektrik kesintisi
Dilovası’nda üç ayrı kesinti kaydı bulunuyor. İki kayıtta aynı mahalle ve sokaklar için farklı bitiş saatleri belirtiliyor.
Ahatlı, Duraklı ve Hatipler mahalleleri — 09.00–16.00: 3540, 3541, 3542, 3550, 3555 ve 3556 numaralı sokaklar; Duraklı Caddesi ile Eleşli, Fındıklar, Kabakulak, Kayabaşı, Köy Sokağı, Pınarbaşı, Yakupbey ve Yeniyol sokakları listede bulunuyor.
Ahatlı, Hatipler ve Tepemanayır mahalleleri: Aynı adres grubu için bir kayıtta 09.00–16.00, diğerinde 09.00–17.00 saatleri yer alıyor.
Bu kayıtlarda 3120, 3121, 3122, 3123, 3124, 3125, 3126, 3550, 3730, 3740, 4602, 4603, 4610, 4620, 4621 ve 4640 numaralı sokaklar bulunuyor. Hatipler, Karga Pınarı ve Melemezli caddeleri ile Akyol, Çeşme Altı, Dede, Derya, Harman, Kayabaşı, Kuyu, Mevlana, Tepemanayır ve Tezcan sokakları da kesinti kapsamında.
Darıca elektrik kesintisi
Darıca’da Bağlarbaşı ve Cami mahallelerinin belirtilen bölümlerinde 09.00–16.00 saatleri arasında kesinti planlanıyor.
Sokullu ve Tuzla caddeleri ile Ahenk, Aktuğ, Arzu, Ayaz, Bülent, Coşkun, Dalgıç, Eşref, Eylem, Göktepe, Gören, Gürel, Hülya, Hüner, İlkbahar, Kültür, Nilgün, Suzan, Şiir, Zarif ve Zirve sokakları listede yer alıyor. Karagöz adıyla belirtilen adres de kesinti kapsamında bulunuyor.
Çayırova elektrik kesintisi
Çayırova’da Cumhuriyet ve Şekerpınar mahallelerinin listelenen adreslerinde 09.00–17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.
E5–TEM Bağlantı Yolu ve Fatih Sultan Mehmet caddeleri ile Atlas, Ayça, Bahar, Cihan, Çiğdem, Damla, Gülizar, Günbatı, Güvercin, Hazan, Hilal, Ilgaz, Irmak, Kumsal, Rüzgar, Sedef, Seher, Sudenaz, Turgut, Ülker ve Yağmur sokakları listede bulunuyor. Akçakoca, Akdeniz ve Zübeyde Hanım adıyla kaydedilen adresler de programda yer alıyor.




