Paylaşılan kesinti programına göre Kandıra, Körfez, Derince, İzmit, Dilovası ve Darıca’daki bazı adreslere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek. İzmit’te dört, Darıca ve Dilovası’nda ikişer ayrı kesinti kaydı bulunuyor.

Kesintiler, mahallelerin tamamını değil, programda belirtilen cadde ve sokakları kapsıyor.

Kandıra elektrik kesintisi

Kandıra’nın Babalı Mahallesi’nde 09.00–17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor.

Kesinti listesinde Ahmet Türkmen, Avni Akran, Dikili ve Mustafa Özmen caddeleri; Ağar, Aykut, Beste, Can, Cesur, Çelik, Demir, Emre, Emsal, Özge, Özkan, Şenol ve Tayfun sokakları ile 571 ve 587 numaralı adresler yer alıyor.

Körfez elektrik kesintisi

Körfez’de Kirazlıyalı ve Şirinyalı mahallelerinin belirtilen bölümlerinde elektrikler 09.30–17.30 saatleri arasında kesilecek.

Cevat Yurdakul, D-100 Karayolu, Gazi Mustafa Kemal, Gündüz, İnönü, İzmit–İstanbul Otoban ve Leyla Atakan caddeleri kesinti kapsamında bulunuyor.

Ayrıca 23 Nisan, Anıttepe, Cabir Toker, Doğanay, Düzgün, Erzurum, Hamit Çavuş, Kaptan Mustafa, Kara Hüseyin, Lider, Nuri Efendi, Pir Sultan, Sivas, Yaşar Kemal ve Zeytindalı sokakları ile kayıtta Osman Engin adıyla belirtilen adres de listede yer alıyor.

Derince elektrik kesintisi

Derince’de Akpınar, Çınarlı, Kocatepe, Mersincik ve Şirintepe mahallelerinin listelenen adreslerinde kesinti 09.00–17.00 saatleri arasında uygulanacak.

17 Ağustos, Hayat ve Zuhal caddeleri ile Toylar Köy Yolu kesinti programında bulunuyor. Akça, Aksu, Arı, Bahadır, Batmaz, Beyaz, Beyazıt, Billur, Boncuk, Çakabey, Çalık, Çamlık, Çavuşlu, Çermik, Çilek, Düz, Ece ve Gök sokakları da etkilenecek adresler arasında.

Listenin devamında Karadeniz, Kaynak, Kılıç, Kızılcık, Kullar, Menderes, Meşale, Metin, Mimar Sinan, Nilay, Özbay, Palmiye, Pişmaniye, Sami, Seçkin, Selvi, Semih, Seymen, Sırma, Taşkın, Terziler, Ulaş, Ulusoy, Vişne, Volkan, Yalçınkaya, Zeki ve Zerdali sokakları ile Gökhan adıyla belirtilen adres yer alıyor.

İzmit elektrik kesintisi

İzmit’te kesinti saatleri mahalle ve sokaklara göre değişiyor. İlçe için dört ayrı çalışma kaydı bulunuyor.

M. Alipaşa Mahallesi — 09.00–13.00: Adnan Menderes ve Gazi Mustafa Kemal bulvarları, Bağdat ve Kavaklar caddeleri ile Atmaca, Belinay, Ceylanlı, Dağlı, Erdem, Fesleğen, Geçit, İsmail Dal, Müjde ve Sekmez sokaklarının listelenen bölümleri etkilenecek.

Darıca 1934 Gençlerbirliği’nin galibiyet serisi sona erdi
Darıca 1934 Gençlerbirliği’nin galibiyet serisi sona erdi
İçeriği Görüntüle

Hacıhızır Mahallesi — 14.00–17.00: İsmail Hakkı Soyer Sokak ile kayıtta İtibar adıyla belirtilen adres kesinti kapsamında bulunuyor.

Alikahya Fatih ve Yahyakaptan mahalleleri — 09.00–17.00: Akarca, Alsancak, Horasan, Kemal Sunal ve Sultan Murat caddeleri; Fener, Kural, Muhabbet ve Seyit Onbaşı sokakları ile Seymen, Yağmur ve Yapraklı adıyla belirtilen adreslerde kesinti planlanıyor.

Yahyakaptan Mahallesi — 09.00–13.00: Ayrı bir çalışma kapsamında Akkavaklar ve Hoca Ahmet Yesevi caddeleri, Güneşli, Rüzgarlı, Samanyolu ve Tanyeli sokakları ile Demokrasi adıyla belirtilen adres etkilenecek.

Dilovası elektrik kesintisi

Dilovası’nda iki ayrı çalışma için de kesinti saati 09.00–16.00 olarak planlandı.

Ahatlı, Duraklı ve Hatipler mahalleleri: 3540, 3541, 3542, 3550, 3555 ve 3556 numaralı sokaklar; Duraklı Caddesi ile Eleşli, Fındıklar, Kabakulak, Kayabaşı, Köy Sokağı, Pınarbaşı, Yakupbey ve Yeniyol sokakları listede yer alıyor.

Duraklı ve Hatipler mahalleleri: İkinci kayıtta 2424, 3501, 3559, 3703, 3704, 3705, 3706, 3707, 3708, 3720, 3721 ve 3730 numaralı sokaklar bulunuyor. Hatipler, Karga Pınarı ve Melemezli caddeleri ile Çeşme Altı, Kabakulak, Kışla, Köy Yeri, Kumlu, Pınar, Tepe Harman ve Tütün sokakları da kesinti kapsamında.

Darıca elektrik kesintisi

Darıca’da Bağlarbaşı ve Osmangazi mahalleleri için farklı saatlerde kesinti planlanıyor.

Bağlarbaşı Mahallesi — 09.00–13.00: İstasyon, Körfez ve Sokullu caddeleri ile Asil, Bahçe, Bölük, Erenler, Fani, Fetih, Gülbanu, Kartal, Rıza, Saka, Salkım, Seyran ve Yakut sokakları listede bulunuyor. Sağlam adıyla belirtilen adres de kesinti kapsamında yer alıyor.

Osmangazi Mahallesi — 13.00–16.00: Aşıroğlu Caddesi ile Ağaçlık, Ak, Aras, Arif, Gavs, Gülben, Hakimiyet, Konak, Moral, Saral, Termal, Tunay ve Ünver sokaklarının belirtilen bölümleri etkilenecek.

Muhabir: Işıl Yurtseven