Basın merkezi Liverpool maçıyla açıldı
Galatasaray, Florya’dan taşındığı Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde medya faaliyetleri için hazırladığı yeni basın merkezini hizmete açtı. Florya’daki gibi Turgay Vardar adı verilen basın merkezi, ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Liverpool karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında kapılarını açtı.

Gs1

Modern donanımlı basın merkezi

Yeni Turgay Vardar Basın Merkezi, modern altyapısıyla dikkati çekiyor. Merkezde:

Bu donanımlar sayesinde hem ulusal hem de uluslararası basın mensuplarının maç öncesi ve sonrası çalışmalarını daha rahat şekilde sürdürebilmeleri amaçlanıyor.

Gs3

Yeni dönemde ilk adım

Galatasaray’ın yeni tesislerinde açılışı yapılan Turgay Vardar Basın Merkezi, kulübün medya ilişkilerinde de yeni dönemin ilk adımı oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, bundan sonraki basın toplantılarını artık Kemerburgaz’daki bu merkezde gerçekleştirecek.

Gs2

Kaynak: İHA