Ağustos ayı kira zam tavan oranı belli oldu
Ağustos ayı kira zam tavan oranı belli oldu
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’de esnaf odası seçimleri tamamlanırken, gözler şimdi Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (KESOB) genel kuruluna çevrildi.

Mevcut Başkan Kadir Durmuş’un yeniden aday olduğu seçimde, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir de başkanlık için yarışacağını açıkladı. Böylece birlikteki başkanlık koltuğu için heyecanlı bir süreç başlamış oldu.

Genel Kurul 3 Mayıs’ta İzmit’te

İki adayın yarışacağı genel kurul, 3 Mayıs Pazar günü İzmit’te bulunan Luxory Garden Otel’de saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Toplam 401 delegenin oy kullanacağı seçimde, sadece başkan değil, 9 kişilik yönetim kurulu ve 5 kişilik denetim ile disiplin kurulu üyeleri de belirlenecek.

İki Aday Yarışıyor

Mevcut Başkan Kadir Durmuş, görevdeki tecrübeleriyle yeniden başkanlık için adaylığını koyarken, Faruk Demir ise Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevindeki deneyimiyle yarışa katılıyor. Esnaf camiası iki aday arasında yoğun bir temayül ve görüş alışverişi süreci yaşıyor.

Seçim Süreci ve Beklentiler

Birlik başkanlık seçimleri, Kocaeli’de esnaf odalarının geleceğini belirleyecek kritik bir adım olarak görülüyor. Seçimin sonucuyla birlikte birlik yönetiminin önümüzdeki dönemdeki politikaları ve esnafla ilişkileri de netleşmiş olacak.

Muhabir: Raşit Tuna ŞİŞMAN