Kocaeli İSU’dan 700 Tonluk Sodyum Hipoklorit (Klor) Alım İhalesi

Uzmanlar Uyardı: “Altın artık güvenli liman değil”
Uzmanlar Uyardı: “Altın artık güvenli liman değil”
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU), 700.000 kg Sodyum Hipoklorit (Klor) alımı için açık ihale usulüyle mal alımı gerçekleştirecek.

30 Ekim’de Teklifler Alınacak

Kocaeli İSU Genel Müdürlüğü, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre Sodyum Hipoklorit (Klor) alımı için açık ihale süreci başlattı. İhale, 30 Ekim 2025 saat 10:00'da İSU Genel Müdürlüğü İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Toplam 700.000 kg Sodyum Hipoklorit alımı yapılacak ve ürün, yıl boyunca idarenin talebi doğrultusunda 365 takvim günü içinde peyderpey teslim alınacak. Teslimatlar, yüklenicinin Kocaeli sınırlarındaki dolum tesisinden İSU araçlarıyla gerçekleştirilecek.

İhaleye Katılım Şartları ve Belgeler

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden tekliflerini hazırlamaları ve e-imzalı şekilde sunmaları gerekiyor.

Sunulması gereken belgeler arasında şunlar yer alıyor:

  • E-teklif mektubu

  • Yetki belgeleri

  • Geçici teminat

  • Biyosidal ürün ruhsatnamesi

  • İş ortaklığı beyannamesi (varsa)

  • Yerli malı belgesi (avantajdan yararlanmak için)

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif yalnızca fiyat esasına göre belirlenecek. Yerli malı teklif eden isteklilere ise %15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Sözleşme ve Diğer Hususlar

İhale sonucunda kazanan istekliyle birim fiyat sözleşmesi imzalanacak. Tüm teklifler, işin tamamını kapsayacak şekilde verilmeli ve teklif bedelinin en az %3’ü oranında geçici teminat sunulmalıdır.

İhaleye konsorsiyumlar katılamayacak ve elektronik eksiltme yapılmayacak. Sunulan tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olacak.

Ayrıntılı bilgilere ve ihale dokümanlarına BURADAN (EKAP) üzerinden ulaşılabilir.

3333

Muhabir: Muhammet Ali Akipek