İş İnsanından Uzun Süre Haber Alınamadı
Sakarya iş dünyasının tanınmış isimlerinden olan Levent Muharrem Sınmaz (56), Hendek, Erenler ve Adapazarı’ndaki çelik ürünleri ve imalat tesisleriyle biliniyordu. Bir süredir kendisinden haber alamayan eşi, durumu polise bildirerek Sınmaz’ın kayıp olduğuna dair ihbarda bulundu.
Polis ve jandarma ekipleri, olayın ardından geniş çaplı arama başlattı.
Son Sinyal Kandıra’dan Alındı
Yapılan teknik incelemelerde, Levent Muharrem Sınmaz’ın telefonundan alınan son sinyalin Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Babalı mevkiinden geldiği tespit edildi. Bu bilgi, ekiplerin bölgede yoğunlaşmasına ve araştırmalarını bu alana yönlendirmesine neden oldu.
Kaynarca Sahilinde Ölü Bulundu
Arama çalışmaları sırasında Sınmaz, Kocaeli Kaynarca İlçesi Başoğlu Mahallesi Karaboğaz Sahili’nde aracının yanında yerde ölü olarak bulundu. Olay yerinde Sınmaz’ın yanında tabanca olduğu bildirildi.
Sınmaz’ın ölümüyle ilgili jandarma asayiş timleri olay yerinde inceleme başlattı ve olayın nedenini araştırıyor. Olayın kaza mı, intihar mı yoksa başka bir durum mu olduğu soruşturmanın ardından netleşecek.
Soruşturma Başlatıldı
Jandarma ekipleri, olayın tüm yönlerini araştırmak için bölgede güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili teknik inceleme ve tanık ifadelerine başvuruyor.
Sakarya ve Kocaeli bölgelerinde iş dünyasında tanınan bir isim olan Levent Muharrem Sınmaz’ın ölümü, çevresinde derin bir üzüntüye yol açtı ve konuyla ilgili resmi açıklamalar bekleniyor.





