Gölcük İcra Dairesi'nden Halıdere Yalı Mahallesi 1382 ada 4 parsel numaralı alanda bulunan 940 metrekare büyüklüğündekli "İki Katlı Betonrame İşyeri Olan Akaryakıt ve LPG İstasyonu ve Arsa" nitelikli taşınmaz satılığa çıkarıldı.

16 Tabancalı Benzin ve Mazot Pompası

Söz konusu parsel üzerinde, 20 metrekare alanlı tanoz, 2 katlı toplam 200 metrekare alanlı idari bina ve 180 metrekare alanlı kanopi yer alıyor. İstasyon üzerinde 2 adet 16 tabancalı benzin ve mazot pompası ile 1 adet 4 tabancalı LPG pompası mevcut. Pompalar, mebsan, tabancalar VGA markalı olarak yerleştirildiği görüldü. Pompalar üzerinde 180 metrekare alanlı kanopi bulunuyor ve parselin yapı haricinde kalan kısımları saha betonu ile kaplı olduğu ifade edildi.

Ekran Görüntüsü 2026 05 04 112825

Zemin + 1 Normal Kat Olarak Projelendirilmiş

Yapının 200 metrekare alanlı olup, zemin kat + 1 normal Katlı olarak projelendirilmiş ve inşa edildiği belirtildi. Binanın zemin katı 100 metrekare alanda market, pompacı yeri, dinlenme odası, mekanik oda, bay bayan wcler, depo kısımlarından oluşuyor. 1. normal katı; ofis, sekreterya wc kısımlarından oluşuyor. Binanın, zeminleri seramik kaplı olup duvarları sıva üzeri plastik boyalı. Dış cephesi normal dış cephe boyası ile boyalı olan yapının genel olarak bakımlı olduğu tespit edildi.

Gölcük Sahili Kumda Smaç Yarışına Sahne Olacak: Plaj Voleybolu Turnuvası Başlıyor!
Gölcük Sahili Kumda Smaç Yarışına Sahne Olacak: Plaj Voleybolu Turnuvası Başlıyor!
İçeriği Görüntüle

İhale Tarihleri Belli Oldu

Taşınmazın ilk satış ihalesi 26 Mayıs ve 2 Haziran tarihleri arasında, ikinci satış ihalesi 23 haziran ve 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Taşınmazın 5 bin TL bedel karşılığında kira sözleşmesi (aylığı Bin TL) olmak üzere 15 ay süre ile kira şerhi olduğu ifade edildi.

Detaylı bilgi için tıklayın

Muhabir: Ayşe Sapma