AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu, Kandıra’da bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Çakır’a ve Kadın Kolları Başkanı Gülcan Taşdelen'e“Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştiren vekiller, yeni dönemde Kandıra teşkilatının hedeflerini ve projelerini görüştü.
Ardından Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'i makamında ziyaret eden heyet, ilçede yapılması planlanan projeler ve devam eden hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu. Ziyarette, ilçenin kalkınmasına yönelik yatırımlar ve vatandaşların beklentileri ele alınırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Milletvekilleri, Kandıra’nın potansiyelini daha da artırmak için hükümet ve yerel yönetim iş birliğiyle çalışmalara devam edeceklerini vurgularken, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Çakır ve Başkan Ölmez da Kandıra’nın kalkınması için her zaman iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Ziyaretler sırasında ilçe halkıyla da bir araya gelen vekiller, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm yolları üzerinde durdu. AK Parti heyeti, ilçeye değer katacak her projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.



Ardından Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'i makamında ziyaret eden heyet, ilçede yapılması planlanan projeler ve devam eden hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu. Ziyarette
Kandıra Esnafını ziyaret ettiler.
AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu, Kandıra’da bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Çakır’a ve Kadın Kolları Başkanı Gülcan Taşdelen'e“Hayırlı Olsun” ziyareti