Altyapı Sonrası Hızlı Müdahale: Karamürsel’de Asfalt Ve Kaldırımlar Yenilendi
Altyapı Sonrası Hızlı Müdahale: Karamürsel’de Asfalt Ve Kaldırımlar Yenilendi
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’de Planlı Kesintiler Başlıyor

Kocaeli’de yaşayanlar dikkat! 31 Mart Salı günü kent genelinde birçok ilçede planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Başiskele, İzmit, Gebze, Körfez, Kartepe, Derince ve Kandıra’daki vatandaşlar, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belirli saatlerde elektriksiz kalacak. Kesintiler, sabah saatlerinden itibaren başlayacak ve bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar sürebilecek. Yetkililer, vatandaşların günlük yaşamlarını aksatmamak için planlı kesintilere hazırlıklı olmalarını öneriyor.

Başiskele ve Derince’de Kesintiler Geniş Kapsamlı

Başiskele’de Ferhadiye, Havuzlubahçe, Kılıçarslan ve Şehitekrem gibi mahallelerde kesinti uygulanacak. 2266 Sokak, 30 Ağustos Sokak, Ayazma Caddesi ve yüzlerce sokak 09.00 – 16.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Derince’de ise Çavuşlu, Geredeli, Kaşıkçı, Kaynarca ve Tahtalı mahalleleri etkileniyor. Akçekeşe Mevkii, Davulcular Mevkii, Pamuklar Mevkii gibi bölgelerde elektrikler 09.00 – 17.00 arasında kesik olacak. Vatandaşların bu saatlerde planlarını buna göre yapmaları gerekiyor.

İzmit ve Kartepe’de Farklı Saatlerde Kesinti

İzmit’te kesintiler iki bölgede uygulanacak. Cedit, Çukurbağ ve Topçular’da 09.00 – 16.00, Gündoğdu, Yeşilova, Malta ve Mimar Sinan bölgelerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kartepe’de ise kısa süreli bir kesinti planlandı. Ataevler, Fatih ve İstasyon mahallelerinde gece 01.00 – 02.00 saatleri arasında elektrikler geçici olarak kesilecek. Bu nedenle gece çalışmaları ve uyku düzenine dikkat etmek gerekiyor.

Körfez, Gebze ve Kandıra’da Kesintiler

Körfez’de Çamlıtepe, Hacı Osman, İlimtepe ve Yavuz mahalleleri 09.00 – 12.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. Bayraktar Caddesi, Gediz Sokak ve Yunus Emre Caddesi başta olmak üzere birçok sokak etkilenecek.

Gebze’de Emek, Hürriyet, Köşklü Çeşme, Mimar Sinan, Mustafa Paşa ve Yavuz Selim mahallelerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yüzlerce sokak kesintiden etkilenecek. Anadolu Caddesi, Ankara Caddesi ve Çoban Mustafa Paşa Caddesi önemli güzergâhlar arasında yer alıyor.

Kandıra’nın Cebeci Mahallesi’nde ise 09.00 – 14.00 saatleri arasında Atatürk, Cumhuriyet ve Merkez Caddeleri ile diğer sokaklarda planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak: Haber Merkezi