Edinilen ilk bilgilere göre,Çayırova Özgürlük Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi üzerinde çok sayıda polis ekibi şüphelilerin peşine düştü. Ekipler ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandığı öğrenildi.

Rahmi Dibek Caddesi’nde polis hareketliliği
Olay sırasında bölgede çok sayıda polis ekibinin bulunması dikkat çekti. Şüphelilerin ekiplerden kaçmaya çalıştığı, polislerin ise yakalamak için takip başlattığı belirtildi.
Kovalamacanın cadde üzerinde gerçekleştiği yönündeki bilgiler üzerine bölgedeki gelişmeler merak konusu oldu.

Şüpheliler yakalandı mı?
Kovalamacanın neden yaşandığı ve polis ekiplerinin şüphelileri yakalayıp yakalayamadığı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.
Olayın ayrıntılarının, polis ekiplerinin çalışmasının tamamlanmasının ardından netleşmesi bekleniyor. Gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşılacak.





