Çoğu gitti azı kaldı yani İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’in tekrar İzmit Belediye Başkanlığına aday gösterilmeyeceğini, bizzat aldığım duyum ve görüştüğüm kişilere bağlayarak yapmıştım.

Nitekim O yazıdan birkaç gün sonrada sayın Başkan Hanım Açıklama yapmış ve İzmit’e aday değilim demiş dolayısı ile Eskiden beri Aday olacağı makam olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi makamına da aday gösterilmeyeceğini düşünenlerden biriyim.

Sakın söylediklerim yanlış anlamasın Fatma Kaplan Hürriyetle şahsi bir derdim ve kinim asla yok.

Lakin Fatma Başkanı ilk geldiği günden itibaren o makam oturduğunda etrafında olanları ve etrafına toplananları iyi seçmesi konusunda ve Belediye’de kendisinin muktedir olması konusunda yazdığımız bazı yazıları yanlış anladığı için ve gerçekten de yanlış insanları ve yanlış kişilere danışma konusunda gösterdiği üstün gayretten  ve başarısız bir grafik çizdi ve ve en sonunda da Belediye Başkanlık macerası kısa sürmüş oldu.

Belki bazıları bunu nerden biliyorsun CHP ters köşe yapıp seni yalancı çıkarabilir diye bilirler.

Ama ben özellikle bu konuda dikkatli cümleler seçmek istiyorum ve daha önceki tahminlerime ve araştırmalarıma da çok güveniyorum.

Önümüzdeki günlerde ve aylarda da iktidar partisinin hangi belediye başkanları aday olarak gösterilmeyecek onları da kendi fikir ve hür irademle sizlerle paylaşmak istediğimi ifade etmek istiyorum.

Gerçekten’de gündemi yakından takip etmek istiyorsanız halka ve sokağa kulak vereceksiniz gündemi değerlendirmek için siyasilerin de nerede durduklarını da iyi görmeniz gerekir.

Biz de her daim sokağın sesine kulak veriyoruz.

Zira kentimizde siyaset yapan insanlarında oluşturulan sunu gündemlere ve sunu bir başarı algısına kapılmamalı zira kendilerine biçilmiş rolü oynamamalı kendileri bir senaryo yazıp uygulamalı ama iyi bir başarı grafiği yoksa başkalarının yazdığı senaryoda ancak figüran olur günü geldiğinde de figüranlar değişir.

Lakin başrol oyuncusu olmadığınız yerde istediğiniz yerde olun size biçilen rolü oynar sonrada bir kenara bırakılırsınız.

Bunu aslında sayın başkanın iyi bilmesi gerekir.

Zira buradan daha önce birkaç Belediye Başkanına söylediğimi ifade etmek isterim.

Başkan hanım o makamdan gidince belki de en iyi arkadaşı ben olurum zira daha önce örneklerini çok yaşadık neden derseniz o zaman etraflarında ki insanlar değişecek ve yalan bir hayal dünyası kurulmamış olacak.

Saygılarımla…..