Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olarak bu sezonki ilk iç saha yenilgisini aldı. Siyah-beyazlı ekip, daha önce sahasında oynadığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmıştı.

Sadettin Saran: "Fenerbahçe’yi krizlerle değil, istikrarla anılan kulüp yapacağız"
Sadettin Saran: "Fenerbahçe’yi krizlerle değil, istikrarla anılan kulüp yapacağız"
İçeriği Görüntüle

Üstünlük Serisi Sona Erdi

Beşiktaş, bu sezon Tüpraş Stadyumu’nda oynadığı Eyüpspor, RAMS Başakşehir ve Kocaelispor maçlarını kazanarak iyi bir iç saha grafiği çizmişti. Ancak Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyet, bu seriyi sona erdirdi.

Sıradaki Rakip Fenerbahçe

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'deki bir sonraki iç saha maçında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Derbi öncesinde alınan bu mağlubiyet, siyah-beyazlı taraftarları endişelendirirken, teknik heyetin ise takımda gerekli değişiklikleri yapması bekleniyor.

Kaynak: İHA