Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması, bu yıl da yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Bayramın ilk gününde düzenlenen programda ilçe protokolü ile vatandaşlar bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.
Başiskele Kaymakamlığı ve Başiskele Belediyesi koordinasyonunda Karşıyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, birlik ve beraberlik duygularının güçlü şekilde hissedildiği anlara sahne oldu.
Geniş Katılım Dikkat Çekti
Başiskele’de bu yıl 32’ncisi düzenlenen bayramlaşma programına Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Başiskele Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Başiskele Garnizon Komutanı Deniz Albay Tolga Çelebioğlu ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yanı sıra ilçe protokolü katıldı.
Programda ayrıca belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, site yöneticileri, okul aile birliği başkanları ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Katılımın yüksek olması, organizasyona olan ilgiyi bir kez daha ortaya koydu.
Samimi Bayramlaşma Görüntüleri
Program boyunca protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak iyi dileklerini iletti. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen törende, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygusu ön plana çıktı.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen bayramlaşma, ilçede sosyal bağların güçlenmesine katkı sağladı.
Çocuklara Bayram Sürprizi
Bayramlaşma programında çocuklar da unutulmadı. Protokol üyeleri tarafından programa katılan çocuklara bayram harçlıkları dağıtıldı. Çocukların mutluluğu programa renk katarken, ortaya çıkan görüntüler bayramın neşesini yansıttı.
Geleneksel Buluşma Sürüyor
Başiskele’de her yıl düzenlenen Kent Bayramlaşması, toplumsal birlikteliği pekiştiren önemli organizasyonlardan biri olmayı sürdürüyor.
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve sohbetlerin ardından sona erdi.






