Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun takımını kurmak için kolları sıvadı. Teknik heyetin hazırladığı raporlar doğrultusunda eksik bölgelere yoğunlaşan yönetim, savunma hattı için tanıdık bir isme yöneldi. Sezon başında Al Hilal takımına transfer olan Yusuf Akçiçek'in yuvaya dönüş ihtimali belirdi.

ARABİSTAN MACERASI KISA SÜRDÜ

Sarı-lacivertli altyapıdan yetişen genç stoper, yaz döneminde 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan ligine geçiş yapmıştı. Kulübe ciddi bir gelir kazandıran bu imza, oyuncunun kariyeri açısından beklenen sıçramayı yaratmadı. Akçiçek, yeni takımında istediği oyun sürelerini bulmakta oldukça zorlandı.

Yıldızlar Judo Avrupa Kupası Kocaeli'de Başladı! 15 Ülkeden 463 Sporcu Sahne Alıyor
Yıldızlar Judo Avrupa Kupası Kocaeli'de Başladı! 15 Ülkeden 463 Sporcu Sahne Alıyor
İçeriği Görüntüle

YABANCI KURALI TRANSFERİN ÖNÜNÜ AÇTI

Bu sezon başında Al Hilal'e giden Akçiçek, Suudi Arabistan'da aradığını bulamadı. Uygulanan yabancı sınırı nedeniyle Akçiçek yeşil sahalardan uzak kaldı. Suudi ekibinde bugüne kadar yalnızca 17 resmi maçta görev alan ve 1 gol kaydeden savunmacı, gelişimini sürdürebilmek adına düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Fenerbahçe cephesi, yaşanan bu gelişmeyi fırsata çevirerek kiralama teklifi sunmaya hazırlanıyor.

DÖNÜŞE SICAK BAKIYOR

Sürekli oynama hedefi bulunan Akçiçek'in sarı lacivertli formayı yeniden giymek istediği öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde Fenerbahçe defans hattını eski oyuncusuyla ve düşük bir maliyetle güçlendirmiş olacak. Taraflar arasındaki kiralama prosedürlerinin ilerleyen haftalarda netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi