Lise tercih maratonu başladı: Kocaeli'deki Liseler İçin Detaylı Liste!
Lise tercih maratonu başladı: Kocaeli'deki Liseler İçin Detaylı Liste!
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Kongresi’nin ardından oluşan yeni yönetimle bir araya geldi. Federasyon Başkanlığına seçilen Sadık Cabacı tarafından karşılanan Vali Aktaş, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek yeni yönetime başarı temennisinde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, federasyonun Kocaeli’de yürüttüğü çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Vali Aktaş, sivil toplum kuruluşlarının şehir yaşamına sunduğu katkının önemine dikkat çekerek, bu tür yapıların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.

Başkan Sadık Cabacı’ya tebrik

Olağanüstü kongrede Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanlığına seçilen Sadık Cabacı’ya tebriklerini ileten Vali Aktaş, yeni yönetimin Kocaeli’de yaşayan Kastamonulular adına önemli çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti. Başkan Cabacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyon olarak kültürel değerlerin yaşatılması, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi adına aktif bir dönem hedeflediklerini söyledi. Görüşmede, federasyonun sosyal, kültürel ve dayanışma temelli faaliyetlerinin daha da geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Geniş katılımlı istişare toplantısı

Gerçekleşen programda önemli isimler de yer aldı. Vali İlhami Aktaş’a eski İçişleri Bakanı Murat Başesgioğlu, Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık eşlik etti. Ayrıca Kocaeli Kastamonu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurcan Acaroğlu Göktaş ile dernek yönetimi de toplantıya katıldı. Katılımcılar, federasyonun mevcut çalışmaları ve gelecekte hayata geçirilebilecek projeler hakkında görüşlerini paylaştı. Toplantı, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.

Muhabir: Muhammet Ali AKİPEK