Vali Aktaş, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Kurum ziyaretlerine devam eden Vali İlhami Aktaş, güne İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezini ziyaret ederek başladı.

İl Göç İdaresi Müdür V. Yunus Emre Ülker ile İl Göç İdaresi Müdür Yardımcısı ve Gündoğdu Geri Gönderme Merkezi Müdür V. Vecdi Hüdai Öztürk tarafından karşılanan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt ve İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın eşlik ettiği Vali İlhami Aktaş, Denetleme Defterini imzalamasının ardından yapılan çalışmalara ilişkin brifing aldı.

Kocaeli çiftçisi modern makinelerle kışa hazırlanıyor
Kocaeli çiftçisi modern makinelerle kışa hazırlanıyor
İçeriği Görüntüle

Yabancıların Türkiye’ye girişleri, Türkiye’de kalışları ve Türkiye’den çıkışları ile Türkiye’den koruma talep eden yabancılara koruma sağlamak amacıyla faaliyet gösteren İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezindeki hizmet birimlerini inceleyen Vali Aktaş, müdürlük personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Muhabir: MUHAMMET ALİ AKİPEK