Türk Kızılay Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay, beraberindeki Gebze Şube Başkanı Celalettin Kurt, Kızılay Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çiçek ve Kocaeli Şube Müdürü Mücahit Özdemir ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

“Kızılay Butik” Açılışına Davet İletildi

Ziyaret kapsamında İzmit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay iş birliğinde hayata geçirilecek olan “Kızılay Butik” mağazasının açılışı gündeme geldi. Kızılay heyeti, 30 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilecek açılış programına Vali İlhami Aktaş’ı davet ederek, katılımından onur duyacaklarını ifade etti.

Kocaeli Siyasetinde Hareket! Zafer Partili İki İlçe Başkanı İstifa Edip İYİ Parti’ye Katıldı!
Kocaeli Siyasetinde Hareket! Zafer Partili İki İlçe Başkanı İstifa Edip İYİ Parti’ye Katıldı!
İçeriği Görüntüle

Vali Aktaş’tan Teşekkür ve Başarı Dileği

Mağaza hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, nazik davetleri için Türk Kızılay Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Vali Aktaş, Türk Kızılay’ın yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekerek konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi