Aliağa Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada taraftarlar adeta gol şölenine tanıklık etti. Mücadeleye hızlı başlayan Aliağa FK, ilk yarıda bulduğu gollerle fişi erken çekti. Teknik Direktör Polat Çetin yönetimindeki İzmir temsilcisi, etkili hücum organizasyonlarıyla rakibini sahadan silerken, maç sonunda skorbordda 7-1’lik tarihi bir galibiyet yazılıydı.

Maçtan Dakikalar

Henüz 4. dakikada Harun Kavaklıdere’nin golüyle öne geçen Aliağa FK, 15. dakikada yine Harun ile farkı ikiye çıkardı. Goller yağmur gibi gelmeye devam etti:

23. dk: Muammer Sarıkaya

28. dk: Mustafa Saymak

Kocaeli’de Gurur Günü: Edebali Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbolda TÜRKİYE ŞAMPİYONU!
Kocaeli’de Gurur Günü: Edebali Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbolda TÜRKİYE ŞAMPİYONU!
İçeriği Görüntüle

38. dk: Mertcan Açıkgöz

50. dk ve 88. dk: Ahmet İlhan Özek (2 gol)

Aliağa FK adına toplam yedi gol kaydedilirken, Adanaspor’un tek sayısı 79. dakikada Mehmet Taşçı’dan geldi. Farklı mağlubiyetin ardından Adanaspor Teknik Direktörü Savaş Bahadır’ın nasıl bir reaksiyon göstereceği ise merak konusu oldu.

Tff 2. Lig’de Tarihi Skor Aliağa, Adanaspor’a Sahayı Dar Etti 2

Oyuncu Performansları Dikkat Çekti

Aliağa FK’da Ahmet İlhan Özek iki golle yıldızlaşırken, takım genel olarak yüksek bir tempo ve pas organizasyonuyla sahada üstün bir görüntü çizdi. Harun Kavaklıdere de iki golle galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Teknik direktör Polat Çetin'in yaptığı oyuncu değişiklikleri de skora olumlu yansıdı. Oyuna sonradan dahil olan isimler oyunun temposunu korurken, takımın kondisyon seviyesi dikkat çekti.

Aliağa FK Yükselişte

Bu galibiyetle puanını yükselten Aliağa FK, ligde üst sıralara doğru tırmanışını sürdürdü. Takımın hücum gücü ve skor üretme becerisi, sezonun ilerleyen bölümleri için umut verici sinyaller verdi.

Adanaspor ise bu ağır mağlubiyetle birlikte savunma hattındaki zafiyetleriyle eleştiri toplarken, ligdeki düşüşünü durdurmak adına acil önlemler almak zorunda.

Maçın Hakemleri

Karşılaşmayı Asen Albayrak yönetirken, yardımcıları Volkan Altuntaş ve Selim Göksu görev yaptı. Maçta herhangi bir kırmızı kart çıkmazken, Adanaspor’dan Deniz Eşer ve Ömer Faruk Gökalp sarı kart gördü.

Kaynak: İHA