Megastar Tarkan, uzun bir aranın ardından yeniden sahneye çıkarak sevenleriyle buluştu. Bitmeyen enerjisi, sahneyle kurduğu güçlü bağ ve dilden dile dolaşan şarkılarıyla Tarkan, 9 gündür devam eden konser serisinde binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı. Yoğun ilgi gören konserlerde biletler satışa çıkar çıkmaz tükendi. Yaklaşık 50 bin kişinin izlediği seri boyunca tempo hiç düşmedi, her gece ayrı bir coşkuya sahne oldu. Dün akşam da salonu dolduran dinleyiciler, Tarkan’la birlikte şarkılara tek bir ağızdan eşlik etti.
Dokuz Gündür Aynı Coşku, Aynı Enerji
Konser serisinin her gecesinde sahneye yüksek bir enerjiyle çıkan Tarkan, sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirdi. Hayranlarıyla kurduğu sıcak iletişim, konserlerin en dikkat çeken anlarından biri oldu. Seyircilerle sık sık göz göze gelen megastar, salonu adeta tek bir kalp haline getirdi.
Daha önce Cem Yılmaz, Sibel Can, Ata Demirer ve Ajda Pekkan’ı sahnesinde ağırlayan Tarkan, bu konserlerde de seyirciler arasında yer alan ünlü isimleri selamlamayı ihmal etmedi. Dokuz gün boyunca süren bu yoğun tempoda yaklaşık 50 bin müziksever konserleri yerinde izledi.
Ünlü İsimler de Seyirciler Arasındaydı
Tarkan’ın konserleri, müzikseverlerin yanı sıra sanat ve magazin dünyasından birçok ismi de bir araya getirdi. Dün akşamki konserde Demet Akbağ, Seda Sayan, Cem Hakko, Burcu Esmersoy, Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Emircan İğrek ve Selin Yağcıoğlu da seyirciler arasında yer aldı.
Gece boyunca şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik eden izleyiciler, Tarkan’ın sahnedeki enerjisine alkışlarla karşılık verdi. Salonun her köşesinde hissedilen bu atmosfer, konser serisinin neden bu kadar yoğun ilgi gördüğünü bir kez daha ortaya koydu.
Efsaneleşen Seride Son Gece Yarın
Yoğun talep üzerine konser serisine iki yeni tarih ekleyen Tarkan, bu maratonun son konseriyle yarın bir kez daha sahne alacak. Serinin final gecesi için de biletlerin kısa sürede tükendiği öğrenildi.
Konserin sahne tasarımı Can Besbelli imzası taşırken, Tarkan’a sahnede güçlü bir orkestra eşlik ediyor. Elektrik gitarda Can Şengün, bas gitarda Alp Ersönmez, davulda Volkan Öktem, akustik gitarlarda Ayhan Günyıl ve Ateş Berker Öngören yer alıyor. Klavyede Serhat Ersöz ve Matthew Erdem, klarnette Göksun Çavdar, udda Özdemir Güz, vokallerde ise Faruk Emre Kürklüoğlu ile Ozan Öztürk sahnedeki isimler arasında bulunuyor.
Biletler Tükendi, Kara Borsaya Düştü
Konser serisinin biletleri en düşük 1.522 TL, en yüksek 12.600 TL’den satışa sunuldu. Yoğun talep nedeniyle biletler kısa sürede tükenirken, bazı biletlerin kara borsaya düştüğü de konuşulanlar arasında yer aldı.
Tarkan’ın sahneye dönüşü, hem müzikseverler hem de sektör açısından sezonun en dikkat çeken etkinliklerinden biri olarak öne çıktı. Megastar, bu konser serisiyle bir kez daha neden yıllardır zirvede olduğunu gösterdi.




