Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Trendyol Süper Lig'in bu haftaki programında görev alacak hakem kadrosunu ilan etti. 10-13 Nisan tarihleri arasında oynanacak zorlu mücadelelerde düdük çalacak isimler dijital kura ve atama yöntemiyle belirlendi.
Körfez'in Maçına Oğuzhan Çakır
Haftanın en çok merak edilen karşılaşması olan Galatasaray - Kocaelispor mücadelesine, son dönemin dikkat çeken hakemlerinden Oğuzhan Çakır atandı. Selçuk İnan'ın öğrencilerinin RAMS Park'ta puan arayacağı Pazar akşamı saat 20.00'de başlayacak dev maçta, Çakır'ın sergileyeceği yönetim hem İstanbul hem de Kocaeli cephesinde şimdiden mercek altına alındı.
Haftanın Diğer Önemli Atamaları
Haftanın açılış maçında bugün Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesini Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Cumartesi günü zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'nin Kayseri deplasmanındaki hakemi Ali Yılmaz olurken, Trabzonspor'un Alanya seferinde ise Mehmet Türkmen görev alacak. Pazartesi akşamı oynanacak iki kritik maçla hafta sona erecek.




