Stadyum yolunda kaza
Edinilen bilgilere göre olay, Sadettin Saran’ın stadyumdaki ofisine gitmek üzere yola çıktığı esnada Ataşehir mevkisinde meydana geldi. Yaşanan trafik kazasının ardından olay yerine tedbir amaçlı ekipler sevk edildi.
Sağlık durumları hakkında ilk bilgi
Kazanın ardından yapılan ilk kontrollerde; Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kazayı yara almadan atlattığı bildirildi. Saran’ın şoförünün ise vücudunda hafif morluklar olduğu, ancak hayati bir riskinin bulunmadığı aktarıldı.
Karşı tarafta yaralanan yok
Kazaya karışan diğer araçtaki vatandaşların da sağlık durumlarının yerinde olduğu ve herhangi bir ciddi yaralanma yaşanmadığı gelen bilgiler arasında. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, Sadettin Saran’ın genel durumunun stabil olması camiada derin bir nefes aldırdı.





