Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmak için Değirmendere’de teravih namazı sonrası buluştu. Cami çıkışında mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelen Sezer, hem Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı hem de ilçede yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kocaeli'de Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 4 Temmuz Cumartesi 2026 Bugün Nöbetçi Eczaneler
Kocaeli'de Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 4 Temmuz Cumartesi 2026 Bugün Nöbetçi Eczaneler
İçeriği Görüntüle

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Değirmendere buluşmasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sezer, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dikkatle dinledi. İlçede devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan, yerel ihtiyaçların karşılanması ve yaşam kalitesinin artırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Mahalle Ziyaretleri Ramazan Boyunca Devam Edecek

Çay eşliğinde gerçekleşen görüşmelerde, Değirmendere’nin sosyal ve fiziki ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Sezer’in Ramazan ayı boyunca ilçenin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceği bildirildi. Gölcük Belediyesi, bu mahalle buluşmalarıyla vatandaşların görüşlerini doğrudan alarak yerel yönetim çalışmalarına yön vermeyi sürdürüyor.

Muhabir: Tolga Atar