Kocaeli TV, İzmit’te görev yapan mahalle muhtarları ile Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi temsilcilerini ağırladı. İzmit Tepecik Mahallesi Muhtarı Ahmet Alkan, Yassıbağ Mahallesi Muhtarı Ufuk Ataman, Çukurbağ Mahallesi Muhtarı Yaşar Tüzer , Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy ve şube sekreteryasından Esra Aydın, Kocaeli TV’nin yeni Yazı İşleri Müdürü Fatıma Nur Uçar’ı ziyaret etti.

FATIMA NUR UÇAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kocaeli TV’de gerçekleşen ziyarette muhtarlar ve dernek temsilcileri, yeni görevine başlayan Fatıma Nur Uçar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada yerel basın ile muhtarlar arasındaki iletişimin önemi de ele alındı.

KENTİN GÜNDEMİ ÜZERİNE SOHBET ETTİLER
Ziyaret sırasında Kocaeli TV Genel Müdürü Turgay Tüysüz ile de bir araya gelen muhtarlar, kentin gündemine ilişkin sohbet gerçekleştirdi. Görüşmede mahallelerde yaşanan gelişmeler, vatandaşların talepleri ve muhtarların yürüttüğü çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

YEREL BASININ ÖNEMİ KONUŞULDU
Buluşmada, mahallelerin sorunlarının ve vatandaşların beklentilerinin kamuoyuna duyurulmasında yerel basının üstlendiği rol de gündeme geldi. Muhtarlar ve Kocaeli TV yöneticileri arasındaki ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.





