Kocaeli’de Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Olacak? 12 Ağustos 2026
Kocaeli’de Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Olacak? 12 Ağustos 2026
İçeriği Görüntüle

Çöpler Toplanmıyor, Sorun Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl kent genelinde sık sık gündeme gelen çöp toplama sorunları, 2026 yılında da devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Kazan, Plajyolu’ndan fotoğraflar paylaşarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında, İzmit Belediyesi’nin en temel görevlerinden biri olan çöp toplama işini yerine getirememesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kazan, “Siyaset olsun diye konuşmuyoruz. Amacımız, vatandaşın doğru hizmet alabilmesini sağlamak” ifadelerini kullanarak, belediye yöneticilerinin durumu anlamakta zorlandığını vurguladı.Whatsapp Image 2026 03 12 At 11.26.18

Vatandaşın Yanında Olmaya Devam

MHP’li Kazan, açıklamasında şunları söyledi:
“Dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yanında olmaya ve sorunlarının çözümü için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Plajyolu’ndan gelen görüntüler, İzmit Belediyesi’nin hiçbir ilerleme kaydetmediğini göstermektedir. Uzun süredir bekletilen çöpler, hem görsel hem de hijyenik olarak ciddi kirliliğe neden oluyor. Bu nedenle buraya İzmit Belediyesi Plajyolu çöp biriktirme tesisleri diyoruz. Plajyolu, belediyenin sorumsuzluğu nedeniyle adeta bir çöp biriktirme alanına dönüştü.”

Plajyolu’nda Sorunlar Çözülmeli

Kazan’ın tepkisi, sadece Plajyolu’ndaki çöp birikimi ile sınırlı kalmıyor; şehir genelindeki hizmet aksaklıklarına da dikkat çekiyor. MHP İzmit İlçe Başkanı, belediyeden vatandaşın günlük yaşamını etkileyen bu tür sorunların acilen giderilmesini talep etti.

Vatandaşlar da sosyal medya ve basına yansıyan paylaşımlarda Plajyolu’ndaki çöp birikimi nedeniyle hem kötü görüntü hem de hijyen sorunu yaşandığını ifade ediyor.Whatsapp Image 2026 03 12 At 11.26.19

Kaynak: HABER MERKEZİ