Muhalefetin meclis içerisindeki tavrını sert sözlerle eleştiren Kazan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ise övgülerde bulundu.

​"Siyaseti Muhalefet Etmekten İbaret Sanıyorlar"

​Büyükşehir Meclisi'ndeki muhalefet tarzının kente hiçbir fayda sağlamayacağını savunan Mehmet İlker Kazan, siyasetin proje ve fikir üretme yeri olması gerektiğinin altını çizdi. Kazan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

​"Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'ni izleyince bir kez daha gördük ki; bazıları hizmete katkı sunmak yerine, hizmete muhalefet etmeyi siyaset sanıyor. Fikir üretmek yerine itiraz etmeyi, proje geliştirmek yerine ortam germeyi tercih eden bir muhalefet anlayışı ne Kocaeli'ye ne de hemşehrilerimize bir kazanım sağlar."

​"Tahir Büyükakın En Güçlü Cevabı Eserleriyle Veriyor"

​Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın hizmet odaklı belediyecilik anlayışına vurgu yapan Kazan, eleştirilere karşı duruşu şu sözlerle özetledi:

​"Sayın Tahir Büyükakın ise her eleştiriye projeleriyle, yatırımlarıyla ve yaptığı hizmetlerle cevap vermeye devam ediyor. Siyasette en güçlü cevap; eser üretmek, taş üstüne taş koymaktır."

​"Tartışma Değil, Vizyon Gerek"

​Muhalefet partilerine alternatif projeler üretme çağrısında bulunan Kazan, eleştirilerini şu sözlerle noktaladı:

​"Muhalefetin görevi sadece 'hayır' demek değil; daha iyisini ortaya koyabilmektir. Bunu yapamadığınızda geriye sadece gürültü kalır. Kocaeli'nin ihtiyacı tartışma değil, vizyon; polemik değil, hizmettir."

İzmit’te Şüpheli Ölüm: Yenidoğan Mahallesi’nde Evinde Ölü Bulundu!
İzmit’te Şüpheli Ölüm: Yenidoğan Mahallesi’nde Evinde Ölü Bulundu!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Fatıma Nur Uçar