Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı, düzenlediği iftar programında şehit aileleriyle aynı sofrayı paylaşarak anlamlı bir buluşmaya imza attı. MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan'ın koordinasyonunda gerçekleştirilen programa ilçe yöneticileri de katıldı.
Samimi bir atmosferde geçen iftarda şehit aileleriyle yakından ilgilenen teşkilat üyeleri, ailelerle sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi.
Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı Hediye Edildi
İftar programının ardından MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, şehit ailelerine günün anısına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Duygusal anların yaşandığı programda aileler, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek MHP İzmit İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti.
Başkan Kazan: "Şehit Ailelerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"
Programın ardından açıklamalarda bulunan MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, şehit aileleriyle aynı sofrada buluşmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.
Kazan, şehitlerin emanetleri olan ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, teşkilat olarak ihtiyaç duydukları her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Şehitlerin aziz hatırasını yaşatmanın ve ailelerine sahip çıkmanın milli bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Kazan, kendilerini misafir eden ailelere teşekkür etti.
Vefa ve Dayanışma Mesajı Verildi
MHP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı, şehit ailelerine duyulan vefanın ve dayanışmanın güçlü bir örneği olarak değerlendirildi. Organizasyon, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sohbetlerin ardından sona erdi.




