Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB), 3. olağan genel kurulunu 25 Mart’ta düzenlemeye hazırlanıyor. Ramazan Bayramı sonrası gerçekleştirilecek kongrede, başkanlık için tek aday olarak Bilal Acar’ın ismi öne çıkıyor. Toplu taşımacılık sektöründeki gelişmeler ve birliğin yeni yol haritası, üyeler tarafından merakla bekleniyor.
56 Üye ile Faaliyet Gösteren Birlik
2022 yılında Kocaeli genelindeki personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veren firmaların bir araya gelmesiyle kurulan KOTAB, bugün itibarıyla 56 üyeye ulaşmış durumda. Birlik, üyelerine sektörel dayanışma ve ortak projeler geliştirme imkânı sunuyor.
Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Belirlenecek
Genel kurul kapsamında, birlik yönetimi de yeniden şekillenecek. Yapılacak seçimlerde 13 asil ve 7 yedek yönetim kurulu üyesi ile 3 asil ve 3 yedek denetim kurulu üyesi belirlenecek. Tek adaylı kongre olması nedeniyle seçim süreci hızlı geçmesi bekleniyor. Üyeler, yeni dönemde birliğin izleyeceği yol haritası ve sektöre yön verecek projeleri yakından takip edecek.




