Körfez’deki yangında genç işçi yaşamını yitirdi
Körfez’deki yangında genç işçi yaşamını yitirdi
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi’nde 29 Mart akşamı yaşanan ve tüm kenti derinden sarsan bıçaklı kavganın ardından kahreden haber geldi. Bir market içerisinde başlayıp sokağa taşan kavgada göğsünden ağır yaralanan Deniz Bilmez (17), Kocaeli Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Hereke’de Son Yolculuk

Henüz hayatının baharında olan Deniz Bilmez’in ölümü, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Gencin naaşı, bugün Yukarı Hereke'de kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın cinayetle sonuçlanması, bölge halkında büyük üzüntü ve tepki yarattı.

Saldırgan İstanbul'da Kıskıvrak

Olayın hemen ardından suç aletiyle birlikte kayıplara karışan 18 yaşındaki şüpheli B.Ö. için emniyet birimleri geniş çaplı bir sürek avı başlattı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından zanlının İstanbul'da saklandığını tespit etti. Yapılan nokta operasyonla yakalanan B.Ö., sorgulanmak üzere Kocaeli'ye getirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA