Süper Lig temsilcisi, kadrosunu önemli ölçüde yenilerken 14 futbolcuyu renklerine bağladı.

Son Gün 4 Eylül’dü
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen takvim kapsamında 22 Haziran’da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, 4 Eylül Cuma günü saat 23.59’da tamamlandı. Böylece Süper Lig ekiplerinin yaz dönemindeki transfer hareketliliği de sona ermiş oldu.
Kocaelispor ise bu süreçte hem mevcut kadrosunu korumaya hem de ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapmaya odaklandı.
Ocak Ayına Kadar Transfer Yok
Yaz transfer döneminin kapanmasıyla birlikte kulüpler için yeni transfer dönemi de sona erdi. Takımlar, kadrolarına yeni oyuncu katabilmek için ocak ayında başlayacak ikinci transfer ve tescil dönemini bekleyecek.
Yeşil-Siyahlılardan 14 Transfer
Kocaelispor’un 2026-2027 sezonu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular ise şu şekilde:
Onurcan Piri, Uğur Kaan Yıldız, Tanguy Zoukrou, Emir Ortakaya, Matej Maglica, Show, Berkan Kutlu, Tobias Gulliksen, Makana Baku, Gonçalo Sousa, Florian Ayé, Hulusi Destici, Haydar Karataş ve Metehan Altunbaş.
Yaptığı transferlerle kadro derinliğini artıran Kocaelispor’da artık gözler tamamen sahaya çevrildi. Yeşil-siyahlıların yeni transferlerinin performansı ve takımın sezon içerisindeki hedeflere nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.





