Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, il genelindeki kurumsal ziyaretleri kapsamında TRT Kocaeli bürosunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. TRT Kocaeli Temsilcisi Halit Yılmaz, Kameraman Muhammet Ali Aksakallı ve Ulaşım Sorumlusu Emrah Temel tarafından karşılanan Vali Aktaş, ekibin çalışma ortamını inceleyerek yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi aldı.

"Şehrin Tanıtımına Büyük Katkı Sunuyorsunuz"

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kocaeli’nin gelişimi, mevcut sorunları ve çözüm önerileri üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirildi. Vali Aktaş, TRT ekibinin kentin dinamiklerini ulusal ekranlara taşıma noktasındaki başarısını takdir ederek şunları söyledi: "İlimizin ulusal alanda en iyi şekilde tanıtılması ve kamu çalışmalarının şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması noktasında gösterdiğiniz özverili gayreti yakından takip ediyorum. Bu önemli görevde hepinize başarılar diliyorum."

Kocaeli’de Dev Ekran İptalleri Başladı! İşte Detaylar...
Kocaeli’de Dev Ekran İptalleri Başladı! İşte Detaylar...
İçeriği Görüntüle

İş Dünyası da Eşlik Etti

Ziyarete bölgenin tanınmış iş insanları Mertan Furuncu ve Samet Zorlu da katılım sağladı. Basın, iş dünyası ve yerel yönetim arasındaki diyaloğun güçlendirilmesinin şehre katacağı değerin vurgulandığı görüşmede, TRT ekibi de Vali Aktaş’ın nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Halit Yılmaz’dan Teşekkür

TRT Kocaeli Temsilcisi Halit Yılmaz, Vali Aktaş’ın her zaman basınla iç içe olmasının kendileri için motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, "Sayın Valimizin bizleri ziyaret etmesi onur vericidir. Kocaeli’nin sesi olmaya aynı kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi