İşte Başiskele’deki su kesintisinin detayları ve suların geleceği saat...
Ekipler Arızaya Müdahale Ediyor: Sular Ne Zaman Gelecek?
Başiskele şebeke hattında meydana gelen ani arıza, sabah saatlerinde muslukların akmamasına neden oldu. İSU yetkililerinden alınan anlık bilgilere göre arıza ve onarım takvimi şu şekildedir:
Kesinti Başlangıç Zamanı: 19 Haziran 2026 Cuma | Saat: 09.10
Tahmini Çalışma Bitiş Zamanı: 19 Haziran 2026 Cuma | Saat: 10.30
Arıza Nedeni: Ana şebeke boru hattı üzerinde meydana gelen ani patlak / teknik arıza.
Ekiplerin sızıntı yapılan noktaya nokta atışı müdahalede bulunduğu ve sahadaki çalışmanın takvime uygun olarak saat 10.30 civarında tamamlanarak hatlara kademeli olarak yeniden su verilmesinin planlandığı bildirildi.
Vatandaşlara Önemli Uyarı
İSU ekiplerinin arızayı gidermesinin ardından ana borulardaki basınç dengesinin sağlanması biraz zaman alabileceğinden, yüksek katlı binalarda suların dairelere ulaşması 10.30'u birkaç dakika geçebilir. Ayrıca sular ilk geldiğinde kısa süreli bir bulanıklık yaşanma ihtimaline karşı vatandaşların dikkatli olması öneriliyor.




