Mardin’in Nusaybin ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki polis memuru Ogün Salurlu’dan sabah saatlerinde haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Ailenin uyarılarına yanıt vermeyen Salurlu, yapılan kontrollerde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Gebze'de akılalmaz kaza: Kamyonetten sarkan demir çit motosikletlinin gözüne saplandı
Gebze'de akılalmaz kaza: Kamyonetten sarkan demir çit motosikletlinin gözüne saplandı
İçeriği Görüntüle

Sağlık ve Polis Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Salurlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri eşliğinde incelemelerde bulundu ve evde ilk tespitleri tamamladı.

Cenaze Otopsi İçin Mardin’e Sevk Edildi

İlk incelemelerin ardından Salurlu’nun cenazesi Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra ölüm nedeninin netleşmesi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edildi.

Kalp Krizi İhtimali Üzerinde Duruluyor

Yaklaşık 2 yıl önce Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapmış olan Salurlu’nun, eski pehlivan olması ve sağlık bilgileri doğrultusunda kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası açıklanacak.

Kaynak: Haber Merkezi